高背圧アプリケーションに最適なDC遠心ブロワー

2018年1月16日

高背圧アプリケーションに最適なDC遠心ブロワー

CUI’s Thermal Management Group today announced the introduction of its CBM line of dc centrifugal blowers with frame sizes of 50, 60, 75, 97, and 120 mm and airflows ranging from 2.6 up to 54.7 CFM. The CBM-75B, CBM-97B, and CBM-120B series utilize ball bearing construction, while the CBM-50V and CBM-60V series feature CUI’s innovative omniCOOL™ system. This advanced sleeve bearing design incorporates a magnetic structure that enables rotor-balancing to minimize tilt, wobble, and friction, allowing for operation at any angle. It also integrates a specially hardened sleeve that provides additional heat resistance and extends operational life, while decreasing fan noise and friction due to a reduced need for lubricant.

CBMシリーズのすべてのモデルは、自動再始動保護機能を標準装備しており、0.38cm~13.25cmの範囲の静圧値を実現し(H20)、高背圧の工業用および電気通信用のアプリケーションでの強制空冷に最適です。さらに、CBMシリーズは12および24 Vdc定格電圧、40 mAの低電流定格、1900〜6800 RPMの複数速度オプション、および23.4 dBAの低ノイズレベルを提供します。

これらのDCブロワーは、UL/cUL 507およびTUV EN 60950-1の安全認可を取得しており、EN 61000-6-1:2007のEMI / EMC制限に準拠、かつ40℃で70,000時間の標準MTBF定格を保持します。

The CBM series are available immediately with prices starting at $5.03 per unit at 100 pieces through distribution. Please contact CUI for OEM pricing.

概要
Product name: CBM-50V, CBM-60V, CBM-75B, CBM-97BCBM-120B
納期: 11週間
対象ユーザー: 高背圧産業および電気通信用アプリケーション